CIK PUNTIANAK DAN ABANG DRAKULA


PRE ORDER
LIMITED EDITION /CETAKAN TERHAD

Harga : RM50 (SM) RM55 (SS) 

termasuk postage

BACAAN DEWASA**

SINOPSIS

Kisah apabila Nia Alysa jatuh cinta dengan seorang balak hensem di kedai serbaneka yang sedang jaga kaunter. Rasa sukanya jadi tragedi, balak tu layan tak layan sahaja dirinya.

“Saya sangat tak suka bila ada orang curi-curi pandang ketika saya tengah scan barang.”



“Perasannya...”



Tapi Nia Alysa ni gila, lebih gila dari normal, kalau dah kata suka, sampai ke lubang cacing pun dia cari.



***
“I tak tahulah macam mana Mama Gita tu boleh bagi kurma terlebih masak dekat I. Please la, I dah tak sanggup nak layan.” - Nia Alysa

“Eh? Ini yang I pelik, biasanya you tak pernah merungut. Ada something wrong dengan you ni... atau mungkin you ada terpandang pada mana-mana lelaki kacak yang telah mengubah you punya selera, ke?”- Ziera



Jawapannya adalah ya, darah cinta telah disuntik ke dalam jiwanya. Dia mesti lari dari cengkaman Farouq dari terus menodai harapannya.



Hidupnya diperjudikan oleh orang berkepentingan, namun gara-gara mata, dia jatuh cinta pada Abang Drakula di kedai serbaneka itu. Mohon dirinya diselamatkan.



Adakah Abang Drakula adalah orangnya? Atau Farouq yang sering mendesak agar berkahwin dengannya? - Cik Puntianak & Abang Drakula ada kepastiannya.
atau
WhatsApp 010-4398892
atau

No comments:

Post a Comment