Fajar Pakeer ~ Pre Order PBAKL


PRE ORDER - PBAKL
LELAKI VERSI HERO NOVEL RM25.00 SEM / RM28.00 SS
#DUDADARA  RM22.00 SEM / RM25.00 SS
upah runner PBAKL rm3.00 utk 1 buku
postage RM8.00 SEM / RM12.00 SS utk 1 buku
TAJUK: #DUDADARA 
Abang Pilih Yang Mana

“Aku pendekkan cerita ya. Dulu masa sekolah aku tak tau pun yang rupanya dia dengan kawan baik dia, Wawa syok kat aku. Dia orang berebut nak dapatkan aku. Satu hari tu dia orang datang jumpa aku tanya abang pilih yang mana? Laju ajelah aku jawab aku pilih Wawa sebab masa tu Wawa lagi cun daripada dia,” cerita Uda mula membuka kembali cerita zaman sekolah dengan Dara.

#NadimSyafa - Nia Qurratun’aini
Mr. Dudarella
“Mulai hari ni saya nak tukar. Bukan Cinderella.”
“Habis tu?” 
“Dudarella.”
Nadim Qhairuddin menghadiahkan senyuman. “Dudarella?”
“Ya. Dudarella,” ucap Syafa Athira disulami jelingan manja dan bermakna.
“Kalau macam tu, duda ni memang rela sayangkan awak sampai akhir nafas dia.”

#ZafriAiris - Hanny Esandra
Duda Dilarang Masuk
“Kenapa, Airis? Awak tak suka kawan dengan duda?” 
 “Erm, lebih kurang macam itulah. Saya tak suka berselindung. Lebih baik saya berterus terang. Saya tak terfikir pun nak berkawan dengan duda. Awak memang dilarang masuk.” 
“Masuk ke mana?” 
 “Masuk ke dalam hati saya!”

#IdhamIshaa - Zany Ezatie
Duda Full Package
“Ishaa sebenarnya...” Dia berdeham beberapa kali. 
Beberapa ketika kemudian, “Ishaa dah jatuh cinta dengan Datuk.” 
Mata dan kening kiri Ishaa Dania terangkat bagi melirik reaksi Idham Fadri. 
“Who the hell are you!?”

#HambaliNaimi - Bikash Nur Idris 
Duda Gila Aku
“Hmm, sayang sekali awak tak boleh buat cop tapak tangan anak-anak lain kat sini. Yalah, kahwin dengan saya kan takkan dapat anak.”
“You know it’s not gonna work on me, Naimi. Abang reda dengan kekurangan Naimi. Naimi pun kenalah reda dengan kelebihan abang.”
TAJUK: LELAKI VERSI HERO NOVEL 
Puncanya satu saja! Atas sebab kecuaian sendiri, identiti rahsia Dean Raphael sebagai Anon, penulis novel cinta anonymous/unknown terdedah. Terkantoi pula tu dengan si die-hard fan Anon, Yara Sabrina. Tak ke haru hidup dia?

Menjadi satu-satunya individu yang tahu rahsia besar penulis best-seller itu, haruslah Yara gunakan segala peluang yang ada. Semua rahsia mahu dikorek. Malah, siap ofer diri jadi girlfriend sementara. Konon nak tolong Inche Anonnya itu seru semula mood menulis yang hilang selama ini.
“Kita... bercinta nak?” - Yara
“Kita? Bercinta? Kau gila?” - Dean

Gila tak gila. Sudahnya, mereka couple olok-olok juga. Hari-hari Yara muncul di BFF, buat jantung Dean nak pecah melayan. Itu belum lagi part kena kuarantin dengan Pak Enon. Tapi, bila ada lelaki lain cuba nak mengurat Yara, pandai pula hati dia jadi cuak. Dan-dan, terkeluar terus statement berani mati.
“Yara... Be mine.” - Dean
“Inche Anon, kita sekarang ni bukan dekat dalam novel tau. Yang awak boleh buat scene ala-ala hero ajak heroin kahwin macam tu aje. No, no, no!” - Yara

Berkahwin dengan penulis novel cinta. Agak-agak Dean sweet dan romantik ala-ala watak hero novel yang lelaki itu sendiri cipta tak? Dan, kisah fairy tale mereka ini pula, happily ever after atau sad ending nantinya? Haisy, pening!
atau
WhatsApp 010-4398892
atau

No comments:

Post a Comment