The Secret Club


*BACAAN DEWASA*
limited edtion. 
HARGA RUNTUH HINGGA 31 Dec 2016
RM35.00 SEM /RM38.00 SS
termasuk poslaju

nak order? 
WHATSAPP 010-4398892


Rafe senyum bila Pipa ubah topik. Dia dapat rasa yang Pipa tengah menilainya. Pipa tengah fikir pro and cons bercinta dengan dia tapi nampak macam cons yang menang. Rafe rasa moral dia yang buat Pipa berat hati nak terima dia. Alasan je bila Pipa kata dia nak main dengan lelaki yang dah jadi suami dia. Konon nak jaga hati mak bapak dia. Kalau betul, malam masa dia orang berenjut tu lagi Pipa dah terajang dia macam Pipa terajang JJ.
"As soon as I selesai mandi kita gerak. You nak breakfast apa? Cereal? Telur separuh masak makan dengan roti?"
"Nasi lemak dengan roti canai ada?" usik Pipa. Sengaja dia mintak benda yang Rafe tak sebut.
"Bereh!" Rafe angkat gagang telefon dan telefon entah sapa, suruh orang tu hantar 10 bungkus nasi lemak dan 10 keping roti canai.
"I main-main je la..."
"I tak pernah main-main dengan you." Rafe bagi hint lagi. Dia dah terpikat kat Pipa. Dia memang nak kat Pipa. Masalahnya, separuh hati dia belum sedia nak berkahwin.

"Dear prospect, this book is NOT about THAT only. It tells a story about life that we never thought exist, about friendship, about absolute affection, about love, loyalty, heartbreaking family crisis, siblings and lessons in life.
Read it before u judge. It's in Bahasa Malaysia."
~ penulis Jane Isfahan 


No comments:

Post a Comment